Дейвид и Сара - кои са наследниците на принцеса Маргарет?

Сестрата на кралица Елизабет им подсигурява бъдещето
24 юни 2020 18:27, Иванка Гъркова
0
Дейвид и Сара - кои са наследниците на принцеса Маргарет?
Getty

Сериалът „The Crown“ разкри пикантни подробности от живота на представителите на британското кралско семейство. Освен върху живота на Елизабет Втора, в него фокусът е върху връзката ѝ с нейната сестра. Принцеса Маргарет или бунтарката на семейството ѝ създава доста главоболия през годините. Вечно закъсняваща, обичаща алкохола и цигарите, шумните партита, сменяща често мъжете, тя се отличава значително от кралицата. Графиня Сноудън, както мнозина я наричат, е първата особа от знатното семейство, която се омъжва за човек, който няма благородническо потекло. 

„Короната има късмет, че аз съм се родила първа, а не ти, иначе щеше да бъде истински крах за монархията!“, казва веднъж бабата на принцовете Хари и Уилям, говорейки на непокорната си сестра. 
 
След скандалната ѝ връзка с доста по-възрастния от нея Питър Таунсед, принцесата се жени за фотографа Антъни Армстронг. В един от сезоните на тв продукцията се разказва именно за началото на техния брак и нейната първа бременност. Тя го дарява със син – Дейвид, а няколко години по-късно и с дъщеря – Сара, които също се появяват в действието по-късно. 
 
След като ви разказахме за бурния живот на принцеса Маргарет, е време да ви запознаем с нейните наследници: 
 
Дейвид Армстронг-Джоунс, втори граф на Сноудън
 
Първото дете и единствен син на графиня Сноудън, се ражда на 3 ноември 1961 г. Първоначално получава титлата виконт Линли. След като баща му почива, той става втори граф на Сноудън. 
 
В момента Дейвид Линли, както е по-известен сред британците, е на 18-то място по ред на наследяване на кралския трон. Той е бивш председател на аукционната къща Christie's UK, като от години се занимава с дизайн  на мебели. При това много известни личности от Острова, са негови клиенти. Например Елтън Джон и модният дизайнер Валентино. 
 
Още за наследниците на принцеса Маргарет четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари